Kaip pašalinti mygtuką Pradėti / Išjungti iš prisijungimo ekrano sistemoje „Windows 10“

  • Maitinimo mygtuko išjungimas apsaugo jūsų atidarytus failus.
  • Pakeitus „Windows“ registrą, galima išvengti atsitiktinio išjungimo.
  • Prieš keisdami registrą, visada pasidarykite atsarginę kopiją.
  • Norint pritaikyti pakeitimus, būtina iš naujo paleisti kompiuterį.

Kaip pašalinti paleidimą

Kaip ir daugelyje nuotraukų redagavimo programų, tokių kaip „Photoshop“, „Windows 10“ siūlo kelis būdus atlikti tą patį veiksmą . Maitinimo mygtuką galima pasiekti iš „Windows“ meniu Pradėti arba spustelėjus jį dešiniuoju pelės mygtuku, kad būtų atidarytos įvairios parinktys.

Tačiau jei norite, kad maitinimo mygtukas nebūtų pasiekiamas pagrindiniame prisijungimo ekrane, kuriame įvedate slaptažodį, jums bus gana naudinga žinoti visus veiksmus, kaip jį išjungti ir taip apsaugoti visus atidarytus failus, jei kitas vartotojas jį išjungė.

Kaip pašalinti įjungimo mygtuką ir jo parinktis iš prisijungimo ekrano

Ketiname modifikuoti „Windows“ registrą , todėl svarbu atlikti visus veiksmus, nes jei padarysite klaidą, tai gali sukelti rimtų sistemos gedimų.

  • Mes naudojame klavišų kombinaciją "Windows + R norėdami atidaryti komandą paleisti
  • Mes rašome regedit ir spustelėkite Gerai
  • Eikime į kitas adresas:

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\System

  • Dukart spustelėkite klavišą shutdownwithoutlogon DWORD ir pakeiskite jo vertę iš 1 į 0

Pašalinti pradžią

  • Spustelėkite Priimti
  • Jei DWORD neegzistuoja, turėsite jį sukurti
  • Aplanke sistema, dešiniuoju pelės mygtuku spustelėkite ir pasirinkite «Nauja», tada DWORD reikšmė (32 bitų)
  • Mes įvardijame raktą kaip shutdownwithoutlogon ir paspaudžiame enter
  • Mes dukart spustelėkite shutdownwithoutlogon ir mes įsitikiname, kad vertė yra 0
  • Mes uždarome įrašas
  • Mes turėsime perkrauk kompiuterį užduočiai atlikti

Paleidus kompiuterį, pamatysite, kad maitinimo mygtukas ir jo parinktys buvo pašalintos iš prisijungimo ekrano ir ekrano, kai kompiuteris užsirakina. Tai sumažina tikimybę netyčia išjungti kompiuterį ir prarasti neišsaugotus duomenis, ypač jei kažkas kitas jį naudoja kasdien.


Pridėti kaip pageidaujamą šaltinį „Google“ sistemoje